In English Suomeksi

PYR-L

Infapunalämpömittari

Valmistaja

Calex

Hinta alk. (alv 0%)

325,00€

Tuotekoodi

92550

Säädettävällä emissiokertoimella varustettu infrapunalämpömittari alueella -20..500°C on erityisen kätevä, kun lämpötiloja on  tarkkailtava rutiininomaisesti erityyppisissä kohteissa. Infrapunamittari on erityisen kätevä, kun etsitään lämpötila-eroja. Jos mittauskohteiden pintamateriaalit poikkeavat toisistaan, voi IR-mittari näyttää eri lämpötilaa, vaikka kohteiden lämpötilat ovat samat. Tästä syystä infrapunapunamittarien tarkkuus ei ole samaa luokkaa kuin  termoelementti- tai Pt100-antureilla varustetuilla käsilämpömittareilla, jos emissiivisyyttä ei tunneta.

Säädettävällä  emissiokerroin voidaan infrapunamittarin tarkkuutta lisätä kohteisssa joissa emissiivisyys poikkeaa arvosta  0.95. Yleisillä materiaaleilla kuten esim. puu, muovi ja maalatut pinnat ovat emiivisyydeltään 0.95. Metalliset ja kiiltävät pinnat poikkeavat huomattavasti tästä arvosta ja siksi näyttöä pitää korjata emissiokertoimella mittauskohteen  pintamateriaalin mukaan. Maalatun metallipinnan emissiokerroin on 0.95. Mittarissa on lasertähtäin. Mittauskeila on 8:1, joka tarkoittaa 12,5 cm mittausalan halkaisijaa 1 metrin etäisyydeltä tai 25 cm halkaisijaa 2 metrin etäisyydeltä mitattaessa.

Tulojen tiedot

tarkkuus

1% lukemasta tai +-1°C

Näytön tiedot

näyttö

LCD

Käyttöjännite

pariston/akun tyyppi

2 x 1.5V (AAA)

Anturin tiedot

toistuvuus

0.5% lukemasta tai 0.5 °C


anturin maksimilämpötila

500°C


emissiokerroin

säädettävä 0.3...1.0


mittauskeila

8:1


anturin minimilämpötila

-20 °C


anturityyppi

Infrapuna


aallonpituus

8...14µm

Yleiset tiedot

mitat

27 x 163 x 16 mm (LKS)


minimi käyttölämpötila

0 °C


hyväksynnät

CE


maksimi käyttölämpötila

50 °C


kotelomateriaali

muovi


tähtäin

Laser

Säädettävällä emissiokertoimella varustettu infrapunalämpömittari alueella -20..500°C on erityisen kätevä, kun lämpötiloja on tarkkailtava rutiininomaisesti erityyppisissä kohteissa.325,00€