Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Avoimet työpaikat

 

HAUSSA KOKENUT DEVAAJA

Kaipaatko uusia haasteita, mahdollisuutta päästä toteuttamaan itseäsi ja hyödyntämään koko potentiaaliasi palvelukehityksen parissa?

 

Etsimme liiketoiminnan kovan kasvun tueksi Java-osaajaa, jolla on back-end-kehityskokemusta vähintään 2 vuotta. Eduksi lasketaan kokemus moderneista fronttitekniikoista ja mobiilisovellusten kehityksestä Xamarinilla, AWS-tuntemus sekä yleinen harrastuneisuus.

 

Tarjoamme tilaisuuden villienkin visioiden toteuttamiseen modernin verkkopalvelualustan kehittämisessä osana palvelukehitystiimiämme. Olemme kokenut tuotekehityspainotteinen teknologiayritys, jonka päätoimialana on mittauslaitteiden ja –palveluiden kustomointi asiakkaille. Kehittämiskohteena olevan verkkopalvelun avulla kerätään, visualisoidaan ja raportoidaan tietoja mittauslaitteiltamme. Asiakkaitamme ovat mm. Kyrö Distillery, Konecranes, Wärtsilä, Vaisala ja Fredman Professional Kitchen.

 

Työnantajana olemme ketterä, joustava ja panostamme henkilökunnan osaamisen kehittämiseen. Meillä jokainen saa hyödyntää omia kykyjään parhaansa mukaan, vastapainoksi edellytämme motivoitunutta otetta ja ratkaisuhakuista asennetta. Lopullinen tehtävänkuva määritellään hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työkielenä on suomi.

 

Fyysinen toimipisteemme sijaitsee modernissa toimistotiloissa Nokian Kolmenkulmassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Käytössäsi on veloituksetta mm. oma parkkipaikka ja kuntosali. Halutessasi voit tehdä töitä myös etänä. Työpaikalla vallitsee erinomainen yhteishenki, ja toivomme myös sinulta löytyvän rentoa asennetta ja huumorintajua työmotivaation lisäksi.

 

Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti, mielellään viimeistään vuoden vaihteessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi EVP Lari Maasalolle osoitteeseen lari.maasalo@nokeval.com. Lisätietoja tehtävästä puhelimitse 03 3424831 / Lari.