Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Asiantuntijamme kertovat

Messukalenteri vuodelle 2017

Yleinen

20.02.2017

Vuosi on jälleen käynnistynyt vauhdilla uusien laite- ja ohjelmajulkaisujen myötä. Odottelemme jo kovasti sekä uusien tyyppien että vanhojen tuttujen tapaamista vuoden messukierroksen käynnistyessä tämän kuun lopussa. Mittaamisen maailma ei ole toimialasidonnainen kohteen osalta, ja sen vuoksi Nokevalin tulevan vuoden messukattauskin näyttää mukavan monipuoliselta. Listasin tulevat messut aikajärjestyksessä pienten esittelyiden kera, jotta kiinnostavan sisällön poimiminen omaan kalenteriin onnistuisi helposti. Otsikon kautta lisätietoja kyseisen tapahtuman omilta sivuilta.

 

Advanced Engineering 29.-30.3.2017

Messuvuoden aloittavat Advanced Engineering -messut Helsingin messukeskuksessa maaliskuun lopulla. Advanced Engineering järjestetään Suomessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa, tapahtuman juuret sijaitsevat Birminghamissa Iso-Britanniassa. Tapahtumassa esillä ovat huiput useilta eri teknologia-aloilta. Nokevalin painopiste messuilla on erityisesti tuotekehityksen ja kustomoitujen laitteiden toteuttamisessa, unohtamatta tietenkään perinteisiä langattomia lähettimiä ja vastaanottimia, viestimuuntimia, paneelimittareita ja kenttänäyttöjä tai muita teollisuuden mittalaitteita. Lisäksi messuosastolta löytyy malleja Optriksen valmistamista infrapunakameroista ja lämpöantureista. 

 

Finnclean 10.-12.5.2017

Puhtausalan kansainväliset ammattimessut Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa järjestetään toukokuun puolivälissä. Mittalaitesuunnittelijan näkökulmasta messuilla kiinnostavaa on erityisesti pintapuhtausnäytteiden ottaminen ja analysointi. Messujen fokus on uudessa Ovahygi Neo -laitteessa ja mobiilisovelluksessa. Bluetooth-yhteyden kautta toimivat laitteet mullistavat pintahygienianäytteiden analysoinnin nopeudellaan ja helppoudellaan - tästä paljon lisää messuilla.

 

Sensor+Test 17 29.5.-2.6.2017

Ulkomaiset messut sijoittuvat tänä vuonna Saksan Nürnbergiin yhteisosastolla sveitsiläisen kumppanimme Novasinan kanssa. Sensor+Test 17 -tapahtuma kerää mittausalan asiantuntijat yhteen Euroopan eri puolilta valtaisaksi messukokoonpanoksi toukokuun viimeisellä viikolla. Messuilla nähdään uusimpia tuulia mittausalalta, mukaan lukien Ova-järjestelmä langattomana ratkaisuna olosuhdevalvontaan. Novasinan panos messuilla liittyy heidän erikoisosaamiseensa, kosteuden mittaamiseen haastavista olosuhteista. Tulemme varmasti myöhemmin keväällä kertomaan lisää Novasinan antureiden tarjoamista mahdollisuuksista myös täällä blogissa.

 

Elintarviketeollisuus 13.-14.9.2017

Kun kesälomakausi aletaan saada pakettiin, syksyn kiireet potkaisee käyntiin Elintarviketeollisuuden messutapahtuma Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Elintarviketeollisuus-messut tarjoavat kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Olemme mukana esittelemässä langattomia mittausratkaisuja ja pintahygienianäytteiden käsittelyä. Syksyn messuista kuullaan tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

 

Teknologia 17 10.-12.2017

Uutuuksia, ratkaisuja ja innovaatioita syksyn Teknologia 17 -messuilta. Kiireinen messuvuosi huipentuu lokakuussa Nokevalin vuoden tärkeimpään messutapahtumaan, kun teknologia-alojen terävin kärki kohtaa toisensa Helsingin Messukeskuksessa. Joka toinen vuosi järjestettävät messut tarjoavat monipuolisen kattauksen teknologia-alojen uusista tuulista ja mahdollisuuden toimijoille esitellä osaamistaan. Nokevalin tuotekehitys ja kustomointipalvelut ovat isosti esillä, valmiita ratkaisuja unohtamatta.

Kiireinen vuosi on siis messujen osalta tulossa, ja maltamme tuskin odottaa sen käynnistymistä. Onneksi aika ei ehdi käymään pitkäksi, vaan ensimmäisillä messuilla nähdään toivottavasti jo vajaan kuukauden päästä Helsingissä!

 

Teksti: Suvi Heimola, markkinointisuunnittelija

Kuvat: Messujärjestäjät

Olosuhdevalvonta Ajankohtaista IoT Elintarvike Ova

Arkisto