Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Yhteistyökumppanit

Sivulla on listattu yhteistyökumppanimme Suomessa. Tutustu tästä jälleenmyyjimme ympäri maailman.

Looking for distributors abroad? Find here our representatives around the word.

 

Hormel Oy, Pajatie 8, 40630 Jyväskylä

 

Hormel Oy maahantuo ja toimittaa automaatio- ja sähkölaitteita monille eri teollisuuden sektoreille yli 25 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella. Vankka osaaminen ja kokemus takaavat asiakkaille erinomaisen palvelun, oikeat laitteet ja ratkaisut. Hormel Oy:n toimipaikka on Jyväskylässä, keskellä suomalaista teollisuutta.

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia

 

 

Radiki Oy, Kolhontie 10 A, 42700 Keuruu

 

Radiki Oy on toiminut automatisoinnin parissa jo yli kolmekymmentä vuotta. Palvelemme asiakkaitamme yksittäisten komponenttien myynnistä kokonaisten tuotantolinjojen automatisointiin. Toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys. 

Olipa kyseessä tuotannossa olevan koneen modernisointi tai uuden koneen tai tuotantolinjan automatisointi, nuorekas tiimimme puhaltaa hengen koneeseen kuin koneeseen.

 

Linkki kotisivuille

 

Auser Oy Kotka, Jylpyntie 35, 48230 Kotka

 

Auser Oy starttasi vuonna 1993. Nimi Auser tulee sanoista automation service. Automaatiopalvelumme keskittyy teollisuuden palveluun asiantuntevana sähkö- ja automaatiolaitetoimittajana. Asiantuntemusta parannamme jatkuvalla henkilöstön tuotekoulutuksella. Auser Oy:n toimitilat sijaitsevat keskeisellä Jylpyn teollisuusalueella Kotkassa. Lisäksi Auser Oy:llä on toimisto Taipalsaarella lähellä Lappeenrantaa.

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia

 

 

Instele Oy, Kullervonkatu 2 C, 70500 Kuopio

 

Olemme palvelleet ammattitaidolla asiakkaitamme jo vuodesta 1993, työntekijöitä palveluksessamme on tällä hetkellä 5. Asiakkaitamme ovat perinteinen raskasteollisuus, puuntavaranjalostus, paperi- ja prosessiteollisuus, oppilaitokset sekä laitevalmistajat. Laajan ja monipuolisen toisiaan täydentävän varastovalikoiman ansiosta pystymme nopeaan ja joustavaan palveluun. Toimitamme varastostamme useamman maahantuojan tuotteita keskitetysti, jolloin sinulle jää enemmän aikaa muuhun olennaiseen eli tuotannon ylläpitämiseen.

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia

 

LSK Technology Oy, Vesijärventie 38, 15140 Lahti

 

Teollisuustekninen kokonaisuus toimii kone- ja laitevalmistajien, teollisuuden kunnossapito- ja loppuasiakkaiden sekä muiden sähkö- ja automaatioalan tuotteita, ratkaisuja ja palveluita käyttävien tahojen kanssa. LSK Technology Oy:n palveluliiketoimintaan kuuluvat komponenttimyynti, automaatioprojektitoiminta, suunnittelu ja valmistus sekä huolto- ja kunnossapito. 

 

Linkki kotisivuille 

Lähetä sähköpostia

 

OuKoTa Oy, Haaransuontie 10, 90240 Oulu

 

Oukota Oy on Oulusta käsin toimiva teollisuusautomaatio- ja sähkökomponenttien jälleenmyyjä. Edustamme kaikkia alan merkittävimpiä valmistajia. Ollessamme yhteistyökumppanisi, saat huippuluokan tuotteet yhdestä ja samasta paikasta joustavasti ja vaivattomasti.

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia

 

 

Onninen Oy, Mittalinja 1, 01260 Vantaa

 

Onninen Oy kuuluu Kesko-konserniin. Onninen on yksi johtavia Itämeren ja Skandinavian markkinoilla toimivia kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja tarjoavia yrityksiä. Onnisen tavoitteena on jatkuvasti parantaa strategioita, toimintaa ja tehokkuutta. Näin varmistetaan liiketoiminnan sujuvuus ja se, että vastataan aina markkinoiden tarpeisiin ja voidaan tarjota asiakkaille ja tavarantoimittajille parasta mahdollista palvelua.

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia

 

SLO Oy, Ritakuja 2, 01740 Vantaa

 

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä.

 

SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä.   

 

Linkki kotisivuille

Lähetä sähköpostia


Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›