Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Kustomointi

Tarjoamme perinteisten laitemallien lisäksi myös spesifeihin tarpeisiin sopivia N+Kustomointi -palveluita.

 

Kustomointi ei aina tarkoita kustannusten kasvua. Hyödyntämällä valmista tekniikkaa ja riisumalla käyttämättä jäävät ominaisuudet voidaan usein säästää suurten volyymien laitteissa. Olemme vahvasti tuotekehitykseen painottunut yritys, jonka henkilöstö koostuu pääasiassa elektroniikka-alan ammattilaisista.

 

Tarkoitukseen sopivaa mittalaitetta saattaa olla hyvinkin vaikea löytää markkinoilta valmiina. Olemme ottaneet haasteen vastaan, ja toimittaneet tarpeeseen kustomoituja näyttöjä, lähettimiä ja laitekokonaisuuksia jo vuosikymmenien ajan. Sivuiltamme löytyvä tuotevalikoima onkin lähinnä suuntaa-antava, sillä esillä on ainoastaan valmistuotteita. Tarjoamme myös kone- ja laitevalmistajille kustomoituja malleja omiin järjestelmiin yhteensopivasti rakennettuna. Laajennamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti, myyntiosastomme kertoo mielellään lisää yhteistyömahdollisuuksista. Yhteydenotto onnistuu helpoiten joko lomakkeen kautta tai sähköpostitse sales@nokeval.com.

 

Alla muutamia esimerkkejä jo valmistamistamme kustomoiduista tuotteista.

 

 

RTC685

PM20 paneelimittari on muokattavissa jokaiseen tarpeeseen sopivaksi.

Huippunopean ja helppokäyttöisen RMC685-lähettimen edullisempi versio laitevalmistajien käyttöön tai useamman mittauskohteen prosessointiin. Laitteesta on poistettu näyttö sekä joystick ja se toimitetaan tarvittaessa valmiiksi esiaseteltuna suoraan käyttöönotettavaksi. Tilaaja ei välttämättä tarvitse omaa ohjelmointilaitetta.

 

 

 

PM10/PM20

Yksi kustomoitujen laitteiden suosituimmista tuotteista. Tulo- ja lähtökorttien yhdistelmät ovat täysin

valittavissa. Laitteella voidaan myös korvata pieniä logiikkaohjauksia, minkä vuoksi asiakaskohtainen sovellutus on olennainen osa laitetta. PM Smart Meter -sarjaan on tulossa paljon uusia tulokortteja ja ominaisuuksia.

 

 

Ovalink 3G/LAN tukiasema + OVA-palvelu

Onko toiveissa pilvipalveluun siirtyminen? Kiinnostaako IoT ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet? Langattomien laitteidemme yhteydessä usein myytävää Ovalink 3G/LAN tukiasemaa ja sen mukana tulevaa Ovaport-tiedonkeruuohjelmaa on mahdollista hyödyntää myös muiden valmistajien laitteiden kanssa. Osa asiakkaistamme hankkii vain tukiaseman ja kytkee siihen esimerkiksi lähettimiä valikoimamme ulkopuolelta. Laitteiden tulee olla RS485 (Modbus RTU-protokolla) -yhteensopivia, jotta ne toimivat Ovalinkin kanssa.

 

 

Lisätietoja kustomointimahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä myyntiosastoomme.