Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Olosuhdemittaukset kohteen mukaan


Meille on tärkeää, että toiminta ja päätöksenteko perustuu luotettavaan dataan arvauksien sijaan. Tavoitteenamme onkin tehdä datan keräämisen ja analysoinnin mahdollisimman helpoksi. Tavoite mielessä olemme kehittäneet tehokkaan ja joustavan ratkaisun olosuhdemittausten automatisoidun järjestelmän toteuttamiseksi. Emme tarjoa pakettiratkaisuja, koska kokemuksemme perusteella jokainen kohde on ainutlaatuinen. Sen sijaan haluamme vastata kuhunkin mittaustarpeeseen sopivaksi räätälöidyllä ratkaisulla, joka palvelee tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sopivan ratkaisun löytyessä palvelu on monistettavissa lukuisiin toimipisteisiin sopivaksi. Palvelumme on erityisen joustavaa, koska suunnittelemme ja toteutamme kaikki laitteet samassa toimipisteessä Suomessa.

 

Olosuhdevalvonnan järjestelmämme koostuu eri tyyppisistä mittauslähettimistä, seurantapalvelusta, kalibrointipalvelusta ja tukipalveluista. Järjestelmä on täysin modulaarinen, eli siihen voidaan kytkeä myös muiden valmistajien antureita ja lähettimiä tietyin ehdoin, lähettimiä voidaan käyttää myös ilman seurantapalvelua ja palvelu on kytkettävissä myös omaan jo olemassa olevaan järjestelmään API-yhteyden kautta. Oma tuotekehityksemme ja tuotantomme toimii joustavasti, ja pystyy toteuttamaan myös täysin uudenlaisia mittalaitteita ja lisäominaisuuksia seurantapalveluun tarpeen mukaan.

 

Muita saatavana olleita tiedonkeruuohjelmia ovat PromoLog, Win-X ja Win5020. Edellä mainitut aiemmat tiedonkeruuohjelmat korvataan jatkossa Ova-järjestelmällä. Sama koskee PromoLogin sisältänyttä DPR991/DPR990 omavalvontayksikköä.

 

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›