Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Betonivalun lämpötilan mittaaminen

Mittaussalkku olosuhdevalvontaan

Mittaussalkun avulla betonivalun lämpötilan mittaaminen onnistuu helposti kaikkialla.

Kannettavan mittausjärjestelmän avulla olosuhdevalvonta onnistuu kaikissa kohteissa. Ainoa vaatimus järjestelmän toiminnalle on verkkovirta, johon tukiasema on kytkettävä ennen käynnistämistä. OvaCase on kehitetty erityisesti lämpötilan mittaamiseen. Mittauksia voidaan tehdä niin ilmasta, nesteestä kuin kiinteästä aineesta sekä sisä- että ulkotiloissa. Erikoisuutena lämpötilojen seurantaan tarjoamme mahdollisuutta betonivalujen kuivumisen olosuhdevalvontaan myös talviolosuhteissa. Lisätietoja olosuhdevalvonnan mahdollisuuksista saat ottamalla meihin yhteyttä.

 
Helppokäyttöinen ja aina valmis

Käyttöönotto tapahtuu kytkemällä tukiasema kiinni verkkovirtaan ja sijoittamalla anturit ja lähettimet halutuille paikoille. Lähettimiä voidaan lisätä tarpeen mukaan, jolloin saatavilla voi olla samanaikaisesti haluttaessa jopa useita satoja mittauskanavia. Tukiasema kannattaa sijoittaa mahdollisimman lähelle lähettimiä. Mittausten aloittaminen ei vaadi asetusten määrittelyä, vaan käyttöjännitteen kytkeminen tukiasemaan aloittaa mittaukset. Olosuhdevalvonnan tulokset kirjautuvat seurantaohjelmaan automaattisesti, ja ne ovat tarkasteltavissa heti miltä tahansa internetiin yhdistetyltä laitteelta omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjiä voi olla samanaikaisesti useita, ja heille voidaan asettaa eritasoisia käyttöoikeuksia.

 

Seurantaohjelmaan on mahdollista määritellä omat hälytysrajat olosuhdevalvonnan kohteen tarpeisiin. Poikkeamista lähetetään hälytys sähköpostina joko yhdelle tai usealle henkilölle tarpeen mukaan. Seurantaohjelmasta saadaan koostettua myös erilaisia raportteja olosuhdevalvonnasta, ja ne ovat tallennettavissa ja tulostettavissa myös järjestelmän ulkopuolelle pdf- tai Excel-muodossa.

 

Lataa mittaussalkun esite

 

 

Ota yhteyttä myyntiin


OvaCase -mittaussalkun avulla olosuhteiden valvontajärjestelmä on aina käytettävissäsi. Mittausten aloitus ei vaadi asennuksia, vaan olosuhdevalvonnan tuloksia aletaan saada lähes 

välittömästi järjestelmän kytkemisen jälkeen. Mittaustiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään, ja ovat tarkasteltavissa kaikilta verkkoon yhdistetyiltä laitteilta sekä selainversion että mobiilisovelluksen kautta omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Puhelimeen on lisäksi mahdollista saada infonäkymä, josta tiedot on tarkistettavissa reaaliaikaisesti ilman kirjautumisia. Useita salkkuja on mahdollista liittää osaksi samaa järjestelmää, ja niitä voidaan sijoittaa sekä vierekkäin että kauas toisistaan.


Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›