Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Ohjelmat ja ajurit

Nokevalin laitteiden tarvitsemat USB-ajurit sekä tiedonkeruu- ja konfigurointiohjelmat ovat ladattavissa tältä sivulta. Tekninen tukemme auttaa tarvittaessa osoitteessa support@nokeval.com.

Lataa haluamasi tiedosto alla olevista linkeistä.

Nokevalin valmistamat laitteet

MekuWin - Konfigurointiohjelma

Laitteet Kube

Kube USB-ajuri - USB-ajuri Kube-lähettimelle (.zip tiedosto)

Laitteet PM10

PM10ADISP - USB-ajuri PM10-paneelimittarille (.zip tiedosto)

Laitteet DCS770, DCS772, FTR970B, FTR970PRO, RCS770, HTBPROG

FTDI - USB-ajuri

Muut

641DIP - 641 DIP-kytkinlaskin

Promolog - Modulaarinen tiedonkeruuohjelmisto

Sicala - SCL Slave Simulator

Teamviewer - Nokeval Online Support

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›