Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

PPL21-TX

Kompakti lämpötilalähetin

Valmistaja

Process Parameters

Tuotekoodi

98224

PPL20 -anturisarja on suunniteltu kompaktin kokoiseksi, helppokäyttöiseksi ja nopeaksi huoltaa. Anturi on asetettu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun yksiosaiseen koteloon, joka sisältää myös lähetinosan.

Laitetta käytetään standardinmukaisen DIN43650 tai M12 -liittimen kautta. Laitteen linjakas muotoilu ja vankka rakenne tekevät siitä erityisen sopivan tarkkojen hygieniavaatimusten tiloihin.

PPL21-TC lämpötila-anturissa on yksi puikko ja kiinteä koirasmallin prosessiliitin lähetinosan alla. Mittalaite soveltuu myös nesteen ja kaasun mittaamiseen laajalla lämpötila-alueella. Kaikki laitteet valmistetaan tilauksesta.

Anturipuikon ja lähettimen suojus valmistetaan 316 ruostumattomasta teräksestä ja TIG hitsataan kiinni ensiluokkaisen laadun varmistamiseksi. Puikkoja on saatavilla useilla eri halkaisijoilla, alkaen 3 mm. Valmistajan suosittelema halkaisija on vähintään 4.5 mm kestävyyden takaamiseksi. Johdintyypit valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, tyypillisesti BSP, BSPT tai NPT tyyppi, saatavilla on myös esim UNF ja UNC -tyyppejä ja vastaavia.

Laitteen sisään on rakennettu 4...20 mA lähdöllä omavoimainen lämpötilalähetin. Laite voidaan asetella haluttuun lämpötila-alueeseen, tai siihen voidaan liittää USB-liitin ja PC -ohjelma omien asetteluiden tekemiseksi.

Kompakti lämpötilalähetin prosessijohtimilla
Hitsattu prosessilähtö helpon asennuksen takaamiseksi
4...20 mA lähtö
Virtaviivainen muotoilu
Soveltuu erityisesti tarkkoihin hygieniavaatimuksiin, kuten esim. elintarviketeollisuuden käyttöön
Saatavilla useita eri kokoja
Liittimestä riippuen joko luokitus IP65 tai IP67

Anturin tiedot

anturityyppi

Pt100

PPL21-TX kompakti lämpötilalähetin prosessiliitännällä