Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Infrapunalämpökamerat

Optris infrapunakamerat ovat radiometrisiä lämpötilan kuvannusjärjestelmiä, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Ne tallentavat lämpötilaerot pinnoilta tarkasti jopa millisekunnin intervalleissa. Optris infrapunakamerat voidaan yhdistää suoraan PC:hen USB-liitännän kautta ja ne ovat heti käyttövalmiita. Lämpötilan mittausdata käsitellään Optriksen omassa analysointiohjelmassa, joka toimitetaan kameran mukana.  

 

Optris infrapunakameroita on saatavilla Optris Compact- ja Optris Precision-sarjoissa. Optris Compact-sarjan infrapunakameroissa on automaattinen tarkennus ja kuvannus lämpötilalukemille alueella -20...900 °C. Uudessa Optris Xi80-kamerassa on lisäksi automaattinen kuuman ja kylmän kohdan tunnistus, analoginen lähtö, ethernet ja RS485-käyttöliittymä. Infrapunakameran automaattinen kuuman ja kylmän alueen tunnistaminen nopeuttaa prosessin heikkojen kohtien tunnistamista oleellisesti.

 

Tarkkuusmittaamiseen kehitetyn Optris Precision -sarjan infrapunakameroiden etuja ovat vaihdettavat linssit, nopeus (jopa 1 kHz), suuri lämpötilaherkkyys (jopa 40 mK NETD), suuri optinen resoluutio (jopa 640 x 480 pikseliä), lasersuodattimet, mittausalue -20...2000 °C ja useat spektrialueet  (500 nm / 1 μm / 7.9 μm / 7.5 – 13 μm). Optris Precision -infrapunakameroihin on saatavilla myös lisätarvikkeita esimerkiksi infrapunakameran jäähdyttämiseen jopa 315 °C ympäristölämpötilaan saakka. Optris Precision-sarjan kameran toimitetaan aina kestävässä ulkotiloihin soveltuvassa kotelossa jalustan ja testausraportin kanssa.


Tuote
Kuvaus

Nopea ja yleiskäyttöinen lämpökamera useisiin kohteisiin. Lämpökuvaa reaaliajassa sekä videomuodossa että yksittäisinä kuvina. Lämpötila-alue  -20...900°C.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Kompaktin kokoinen tarkka lämpökamera. Lämpökuva videomuodossa ja yksittäisinä kuvina reaaliajassa 382 x 288 pikselin tarkkuudella. Lämpötila-alue valittavissa -20... 900°C. Erinomainen erottelu, jopa 40 mK.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Erittäin kompaktin kokoinen, nopea, synkronisella lämpökamera- ja videokuvan tallennuksella varustettu infrapunalämpökamera. Lämpötila-alue valittavissa -20...100°C, 0...250°C tai 150...900°C (T900). 

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Pienikokoinen mittaava VGA infrapunakamera. Lämpökuvat videona ja yksittäisinä kuvina reaaliajassa 640x480 pikselin tarkkuudella. Lämpötila-alue -20...900°C. 

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Metalliteollisuuden tarpeisiin suunniteltu kompakti infrapunakamera korkeiden lämpötilojen mittaamiseen. Lyhyt aallonpituus 0.85-1.1 μm mahdollistaa jopa sulan teräksen lämpötilan mittaamisen.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Infrapuna-anturi vai infrapunakamera? optriksen Xi-sarjassa yhdistyy kestävä, pienikokoinen pyrometri ja moderni infrapunakamera. optris Xi400-mallin optinen resoluutio on 382 x 288 pikseliä, siinä on moottoroitu tarkennus ja erinomainen asennusetäisyyden ja mittauspisteen välinen suhde, jopa 390:1.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Infrapuna-anturi vai infrapunakamera? optris Xi-sarja yhdistää kestävän ja kompaktin infrapuna-anturin ja edistyneen IR kameran. Pisteeseen hakeutuvassa Xi80 infrapunakamerassa on 80 x 80 pikselin optinen resoluutio ja se toimitetaan käyttövalmiina oheistarvikkeiden kanssa.

Hinta alk. (Alv 0%)


Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›