Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

FTR264

4-kanavainen langaton lähetin

Valmistaja

Nokeval

Saatavuus

tyypillisesti varastossa

Tuotekoodi

96985

 

4-kanavainen langaton termoelementtilähetin FTR264 on suunniteltu lyhyen etäisyyden (alle 100 m) kohteille. Tyypillinen sovellutus on betonin kuivumislämpötilan seuranta rakennustyömaalla. Lähetin asennetaan betonilaudoitukseen ja anturilangat kiinnitetään betonirautoihin. Lähetin tarvitsee vastaanottimen FT20, jos tiedot halutaan siirtää automaatiojärjestelmiin, tai GSM-tukiaseman, kun tiedot halutaan pilvipalvelupohjaiseen tiedonkeruujärjestelmään.

 

Useita lähettimiä voidaan käyttää samassa järjestelmässä. Jos lähettimet ovat hyvin kaukana toisistaan, tai jokin este rajoittaa kuuluvuutta, voidaan käyttää toistinta FT20, joka kaksinkertaistaa kantaman.

 

FTR264 lähetin on ohjelmoitavissa yleisimmille termoelementeille, B, C, D, E, G, J, K, N, R, S ja T. Lämpötila-alue on -200...1600°C. Yleisin termoelementti on tyyppi K. Varastoimme useita eri anturimalleja. Myös mV-mittaukset ovat saatavissa alueella -30...2000 mV.

 

Sovellutusesimekki
Betonivalun lämpötilan seuraaminen langattomasti antaa mahdollisuuden reaaliaikaisen lämpötilan seuraamiseen ja tätä kautta kustannusten säästöön, kun työmaalla ei tarvitse juosta mittaamaan säännöllisesti lämpötilan kehitystä. Erityisesti kylmänä vuoden aikana lämpötilan kehittymisen varmistamisen on erityisen tärkeää, poikkeavuudesta saadaan nopeasti hälytys. Järjestelmä toimitetaan laukussa, jossa on yksi lähetin, 100m termoelementtilankaa ja Cell -tukiasema yhteydessä seurantapalveluun, josta lämpötilan piirto nähdään reaaliaikaisena.

Lataa esite

 

 

 

Lataa käyttöohjeet (pdf)

Tulojen tiedot

tulot

Termoelementit
mV


tulokanavamäärä

4

Radion tiedot

lähetysväli

5 s... 5 min


kantama

avoimessa tilassa jopa 100 m

Lähtöjen tiedot

lähtökanavamäärä

1


lähdöt

433 MHz radiosignaali

Liityntöjen tiedot

liitinmalli

2.5mm², ruuviliitin


ohjelmointi

MekuWin tai 6790

Käyttöjännite

pariston/akun kesto

tyypillisesti noin 1.5 vuotta 90 sekunnin lähetysvälillä


käyttöjännite

Paristo: 1.5 V AA

Yleiset tiedot

paino

192 g (ilman anturia)


läpiviennit

4x M12x1.5


suojausluokka

IP65


mitat

80 x 130 x 35 mm (LKS)


minimi käyttölämpötila

-30°C


maksimi käyttölämpötila

60°C

Liittyvät tuotteet

MTR264

4-kanavainen lähetin termoelementeille

FTR264 on 4-kanavainen termoelementtisisääntuloinen langaton lähetin IP65 suojatulla kotelolla. Soveltuu hyvin mm. betonivalujen lämpötilan seurantaan.