Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Ovazone-Cell

Ovazone 3G-tukiasema

Valmistaja

Nokeval

Tuotekoodi

97908

Ovazone-Cell -tukiasema siirtää langattomien lähettimien ja RS485-lähdöillä varustettujen lähettimien mittaustiedot GSM/GPRS-modeemin kautta Ovaport -verkkopalveluun. Ovaport-palvelussa mittaustiedot ovat helposti tarkasteltavissa joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Ovazone-Cell ei sisällä näyttöä, minkä ansiosta se on kustannustehokas valinta tukiasemaksi.

 

Ovazone-Cell -tukiasema on osa Ovazone-järjestelmää. Tukiasema kerää mittausdatan lähettimiltä ja välittää sen Ovaport -verkkopalveluun. Tukiasemaan voidaan liittää sekä Ovazone- että MTR-sarjan lähettimiä. Ovazone-Cell korvaa aiemmat Ovalink-3G tukiasemat.

 

Ovazone

Ovazone on Nokevalin lähettimien hyödyntämä tietoverkkojärjestelmä. Kaikki Ovazone -sarjaan kuuluvat laitteet toimivat lähettimen lisäksi myös toistimena. Toimintaperiaate luo mesh-verkkorakenteen, jonka avulla vältetään katvealueet lähettimien kuuluvuudessa. Mesh-verkko etsii automaattisesti parhaat yhteydet ja päivittää niitä tarvittaessa itsenäisesti. Solmujen välinen kantama on avoimessa tilassa jopa 200 m. Lähettimet tarvitsevat lisäksi yhdyskäytävälaitteen (Ovazone-Wave tai Ovazone-Cell), joka välittää mittausdatan Ovaport-verkkopalveluun.

Tulojen tiedot

tulot

radiosignaali, taajuudet 433.92 MHz ja 2.4 GHz, RS485 (Modbus RTU)


tulokanavamäärä

rajoittamaton määrä

Liityntöjen tiedot

väyläliityntä

RS485

Tietojen tallennus

tietojen käsittely

Ovaport


muisti

puskurimuisti, tietojen säilytys verkkopalvelussa

Käyttöjännite

käyttöjännite

8...28 VDC

Yleiset tiedot

suojausluokka

IP65


minimi käyttölämpötila

-20°C


maksimi käyttölämpötila

+45°C


kotelomateriaali

muovi (PC+ABS)

Ovazone-Cell tukiasema ilman näyttöä siirtää langattomien ja langallisten lähettimien mittaustiedot GSM/GPRS-modeemilla Ovaport-verkkopalveluun.