Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Ovazone-Core

Ovazone-Core-sarja

Valmistaja

Nokeval

Saatavuus

Tyypillisesti varastossa

Tuotekoodi

97319

Core -sarjaan on tällä hetkellä saatavilla kahta erilaista lähetinmallia. Perusmalli Ovazone-Core-T mittaa lämpötilaa, ilman suhteellista kosteutta ja valoisuutta. Valoisuusmittauksen tarkkuus on säädetty kertomaan, onko huoneessa valot päällä tai paistaako sinne kirkas aurinko.

 

Ovazone-Core-CO2 mittaa T-mallin ominaisuuksien lisäksi myös sisäilman hiilidioksidipitoisuutta aina 2000 ppm asti. Laite tarvitsee itsekalibrointiin puhdasta ilmaa vähintään kerran viikossa. Ilman viikoittaista kalibrointia hiilidioksidimittaus alkaa näyttää todellista pienempiä lukemia.


Laite toimii paristolla, mutta siihen voi tuoda ulkoisen 5V jännitteen USB-kaapelilla tai kaksinapaisella kaapelilla.

 

Ovazone

Ovazone on Nokevalin lähettimien hyödyntämä tietoverkkojärjestelmä. Kaikki Ovazone -sarjaan kuuluvat laitteet toimivat lähettimen lisäksi myös toistimena. Toimintaperiaate luo mesh-verkkorakenteen, jonka avulla vältetään katvealueet lähettimien kuuluvuudessa. Mesh-verkko etsii automaattisesti parhaat yhteydet ja päivittää niitä tarvittaessa itsenäisesti. Solmujen välinen kantama on avoimessa tilassa jopa 200 m. Lähettimet tarvitsevat lisäksi yhdyskäytävälaitteen (Ovazone-Wave tai Ovazone-Cell), joka välittää mittausdatan Ovaport-verkkopalveluun.

Lataa käyttöohjeet (pdf)
Lataa datasheetit (pdf)

Tulojen tiedot

tulot

lämpötila, kosteus, valoisuus, CO2


mittausalue

lämpötila: +5...+60°C, kosteus 5...95% Rh


tarkkuus

lämpötila: ±0,5°C alueella +15...+35°C, kosteus: ±5% Rh alueella +5...+55°C, valoisuus: 0...2000 lx, CO2 ±50 ppm + 3% lukemasta

Radion tiedot

kantama

300 m (avoin tila)

Lähtöjen tiedot

lähdöt

radiosignaalin taajuus 2.4 GHz

Käyttöjännite

käyttöjännite

D alkaaliparisto (kesto useista kuukausista jopa 7 vuoteen)

Yleiset tiedot

suojausluokka

IP30


mitat

100 x 160 x 46 mm

Core -sarjan lähettimet mittaavat sisäilman lämpötilaa, kosteutta ja valoisuutta. Lisäksi saatavilla on mahdollisuus sisäilman hiilidioksidipitoisuuden mittaamiseen. Core -sarja on osa älykkään Ovazone-verkoston langattomia lähettimiä.