Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Ovazone-Wave

Ovazone 3G- ja LAN tukiasema

Valmistaja

Nokeval

Tuotekoodi

97269

Ovazone-Wave -tukiasema siirtää langattomien lähettimien ja RS485-lähdöillä varustettujen lähettimien mittaustiedot GSM/GPRS-modeemin tai LAN-yhteyden kautta Ovaport -verkkopalveluun. Ovaport-palvelussa mittaustiedot ovat helposti tarkasteltavissa joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta.

Ovazone-Wave -tukiasema on osa Ovazone-järjestelmää. Tukiasema kerää mittausdatan lähettimiltä ja välittää sen Ovaport -verkkopalveluun. Tukiasemaan voidaan liittää sekä Ovazone- että MTR-sarjan lähettimiä. Ovazone-Wave korvaa aiemmat Ovalink-3G ja Ovalink-LAN tukiasemat.

 

Ovazone

Ovazone on Nokevalin lähettimien hyödyntämä tietoverkkojärjestelmä. Kaikki Ovazone -sarjaan kuuluvat laitteet toimivat lähettimen lisäksi myös toistimena. Toimintaperiaate luo mesh-verkkorakenteen, jonka avulla vältetään katvealueet lähettimien kuuluvuudessa. Mesh-verkko etsii automaattisesti parhaat yhteydet ja päivittää niitä tarvittaessa itsenäisesti. Solmujen välinen kantama on avoimessa tilassa jopa 200 m. Lähettimet tarvitsevat lisäksi yhdyskäytävälaitteen (Ovazone-Wave tai Ovazone-Cell), joka välittää mittausdatan Ovaport-verkkopalveluun.

Tulojen tiedot

tulot

radiosignaali, taajuudet 433.92 MHz ja 2.4 GHz, RS485 (Modbus RTU)


tulokanavamäärä

rajoittamaton määrä

Liityntöjen tiedot

väyläliityntä

RS485

Tietojen tallennus

tietojen käsittely

Ovaport


muisti

puskurimuisti, tietojen säilytys verkkopalvelussa

Käyttöjännite

käyttöjännite

8...28 VDC

Yleiset tiedot

suojausluokka

IP65


minimi käyttölämpötila

-20°C


kotelomateriaali

muovi (PC+ABS)


maksimi käyttölämpötila

+45°C

Ovazone-Wave tukiasema näytöllä siirtää langattomien ja langallisten lähettimien mittaustiedot GSM/GPRS-modeemilla tai LAN-yhteydellä Ovaport-verkkopalveluun.