Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

FT20-RTC433-REPEATER

FT20 toistin

Valmistaja

Nokeval

Saatavuus

Kysy toimitusaikaa

Tuotekoodi

95328

FT20 vastaanottaa, purkaa ja puskuroi radiolähetinten lähettämät datapaketit. Se voi myös toimia toistimena eli lähettää edelleen vastaanottamansa paketit, jolloin usealla FT20:lla voidaan kattaa laajoja alueita. Se tunnistaa automaattisesti lähettimen tyypin, joten sen kanssa voidaan käyttää yhtäaikaisesti useita erityyppisiä lähettimiä, joilla voi olla eri lähetysvälit. FT20 toimii lupavapaalla 433.92 MHz taajuusalueella, joten sitä voidaan vapaasti käyttää alueilla, joilla tämä ns. ISM-taajuuskaista on käytössä, mm. koko Euroopassa.

Laite on koteloitu vesitiiviisen (IP66) ja iskunkestävään muovikoteloon, joka on tiivistetty päiden liitoksen kohdalta kahdella kumisella O-rengastiivisteellä. FT20 on tarkoitettu seinäasennukseen. Se voidaan asentaa myös esimerkiksi ylösalaisin sisäkattoon tai kaapelikouruun.

Vastaanotin kytketään tietokoneeseen RS-485-väylän kautta ja se vaatii toimiakseen sovellusohjelman (PromoLog), joka hakee vastaanottimen muistista puretut datapaketit. Tiedonsiirtoon käytetään joko Modbus RTU- tai Nokeval SCL-protokollaa. RS-485 väylään voidaan kytkeä useita vastaanottimia ja sijoittaa ne sopiville etäisyyksille toisistaan peittoalueen kasvattamiseksi. Vastaanotin on varustettu yhdellä LED-merkkivalolla. FT20-RTC433-Repeater sisältää virtalähteen.

Toistin FT20-RTC433-Repeater on muutettavissa vastaanottimeksi FT20-RTC433-Receiver.

Lataa käyttöohjeet (pdf)

Käyttöjännite

virrankulutus

Max 50 mA


käyttöjännite

24 VDC: 8...30 VDC

Yleiset tiedot

suojausluokka

IP66 (Virtalähde vain sisätilakäyttöön)


asennustapa

Seinäkiinnitys


minimi käyttölämpötila

-30°C


kotelomateriaali

muovi (PC ja ABS+PC)


maksimi käyttölämpötila

60°C

FT20 on Nokeval -radiolähettimien vastaanotin ja toistin, jolla lisätään lähettimien ja vastaanottimien välistä etäisyyttä.