Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

TP-6

Infrapunalämpömittari

Valmistaja

Trotec

Saatavuus

Varastotuote

Tuotekoodi

94330

Monipuolinen IR-käsimittari, lämpötila-alue -50...1000°C, säädettävä emissiokerroin ja mittauskeila 30:1. Infrapunamittari on erityisen kätevä, kun etsitään lämpötila-eroja.

Jos mittauskohteiden pintamateriaalit poikkeavat toisistaan, voi IR-mittari näyttää eri lämpötilaa, vaikka kohteiden lämpötilat ovat samat. Tästä syystä infrapunapunamittarien tarkkuus ei ole samaa luokkaa kuin  termoelementti- tai Pt100-antureilla varustetuilla käsilämpömittareilla, jos emissiivisyyttä ei tunneta. Säädettävällä  emissiokerroin voidaan infrapunamittarin tarkkuutta lisätä kohteisssa joissa emissiivisyys poikkeaa arvosta  0.95. Yleisillä materiaaleilla kuten esim. puu, muovi ja maalatut pinnat ovat emiivisyydeltään 0.95. Metalliset ja kiiltävät pinnat poikkeavat huomattavasti tästä arvosta ja siksi näyttöä pitää korjata emissiokertoimella mittauskohteen  pintamateriaalin mukaan. Maalatun metallipinnan emissiokerroin on 0.95.

Mittarissa on kaksoislasertähtäin, jolla nähdään helposti mittauskeila kohteessa.  Mittarin mittauskeila 30:1 tarkoittaa että 3 metrin mittausetäisyydeltä mittauskohteen halkaisija on 10 cm tai 1,5 metrin etäisyydeltä mitattaessa 5 cm.

Lataa datasheetit (pdf)

Tulojen tiedot

mittausalue

-50....1000 °C


mittausnopeus

150 ms

Näytön tiedot

näyttö

LCD

Käyttöjännite

pariston/akun tyyppi

9 V

Anturin tiedot

toistuvuus

0.5 %


emissiokerroin

säädettävä 0.2....1.0


mittaustapa

1-väri IR-anturi


mittauskeila

30:1


anturityyppi

Infrapuna


aallonpituus

8...14µm

Yleiset tiedot

minimi käyttölämpötila

0°C


hyväksynnät

CE


kotelomateriaali

muovi


maksimi käyttölämpötila

50°C


tähtäin

laser

Monipuolinen IR-käsimittari säädettävällä emissiokertoimella. Lämpötila-alue -50..1000 °C. Säädettävä emissiokerroin. Mittauskeila 30:1.