Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

CE307

Käsilämpömittari

Valmistaja

Center

Saatavuus

Tyypillisesti varastotuote

Tuotekoodi

91139

Käsilämpömittari CE-307 on edullinen lämpömittari, johon on saatavissa laaja valikoima termoelementtiantureita. Mittarin käyttö on yksinkertaista ja käyttö suurilla painikkeilla. Mittarin lämpötila-alue on laaja -200...1370°C.

Mittari voidaan kalibroida tarvittaessa yhdessä anturin kanssa. Mittarissa on nollatason korjausmahdollisuus siten, että anturi sijoitetaan esim. litran  vesiastiaan, jossa on puolittain sulaneita jääkuutiota. Jos mittari ei näytä tarkasti 0.0°C, korjaus voidaan tehdä helposti mittarissa  olevalla  säätöpotentiometrillä ja näin voidaan poistaa anturin ja mittarin virheet nolla-asteen lämpötilassa eli tehdä yhden pisteen ns. lämpöhaudekalibrointi.

Termoelementtiantureita voidaan tehdä helposti termoelementtilangasta  FP-K-7/0.3. Toisen pään johtimet  kierretään yhteen ja toiseen päähän kytketään vain K-tyypin termoelementtiliitin FMTC-K-M. Toimitamme laajan valikoiman valmiita termoelementtiantureita joita voi käyttää CE307 mittarin kanssa lisäämällä vain termolementtiliittimen tai kahvallisia antureita. Tyypillinen mittauskohde näille antureille on rakennusteollisuudessa, jossa betoniraudoitukseen kiinnitetään anturilanka ja seurataan valun jälkeen betonin kovettumisastetta.

Tulojen tiedot

tulot

Termoelementti K


mittausalue

K: -200...1370 °C


tulokanavamäärä

1


tarkkuus

+-0.1% + 1°C

Liityntöjen tiedot

liitinmalli

Miniliitin K

Näytön tiedot

näyttö

LCD

Käyttöjännite

pariston/akun tyyppi

9 V

Yleiset tiedot

paino

200 g


mitat

54 x 164 x 34 mm (LKS)


minimi käyttölämpötila

0 °C


hyväksynnät

CE


kotelomateriaali

muovi


maksimi käyttölämpötila

40 °C

Edullinen käsilämpömittari termolementtiantureille