Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

T660

Kosteuskäsimittari

Valmistaja

Trotec

Saatavuus

Vain tilauksesta

Hinta alk. (alv 0%)

234,00€

Tuotekoodi

97013

Trotec T660 kosteuskäsimittari korvaa aiemman T650-mallin.

 

Käsimittari Trotec T660 on digitaalinen kosteusmittari, joka näyttää näytöllään kosteiden ja kuivien pintojen mittausarvot. Mittaus tapahtuu siirtelemällä mittaria rakenteiden pinnalla, jolloin kosteat ja märät alueet löytyvät helposti. Mittaukset voidaan suorittaa pintoja rikkomatta 4 cm syvyyteen asti. Tyypillisiä kohteita ovat kylpyhuoneiden seinärakenteet, saunat, ulkoseinät, lattiat ja katot.

 

Laadukkaana saksalaisvalmisteisena mittauslaitteena T660 vakuuttaa digitaalisella tarkkuudellaan ilman analogisten laitteiden epätarkkojen arvojen haittapuolia. Kosteat ja kuivat seinä- ja lattiapinnat havaitaan nopeasti selkeää näyttöä katsomalla, missä mittausarvot näkyvät jatkuvasti reaaliajassa. Lisäksi mittari sopii rakennusmateriaalien kuivumisen tarkastamiseen kalsiumkarbidimenetelmällä.

 

Mittausarvojen suoraa arviointia varten käytettävissä ovat minimi- ja maksimitoiminnot. Niiden lisäksi ajankohtaista mittausarvoa voidaan säilyttää muistissa pitotoiminnolla. Koska mittarin näytössä on kaksi eri näyttöaluetta, voidaan tulosten arvioimista varten pitää tarvittaessa samanaikaisesti näkyvillä toistakin toiminta-arvoa ajankohtaisen, indikatiivisen mittausarvon lisäksi.

 

T660 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon kautta. Laitteen mukana tulee MultiMeasure Studio analysointiohjelmisto, joka on saatavissa myös valmistajalta. Yhdessä tämän ohjelmiston ja USB-kaapelin kanssa laitteen käyttötoimintoihin kuuluvat rasterimittaus, analyysit ja raportit.

 

Mittausarvojen suoran siirron ansiosta voidaan tietokoneella suorittaa samantien rasterimittauksia, kuten esim. arvioitaessa kellariseinän kosteuslevinneisyyttä.Kaksilukemainen näyttö on erikoislasilla suojattu sekä helppopuhdisteinen ja naarmuuntumista hylkivä. Korkean kontrastin ansiosta näyttö on luettavissa myös auringonpaisteessa. Ohjauspaneeli toimii kapasitiivisella kosketusnäytöllä. Mittalukema sekä massa % että CM % muodossa. Laitteessa on myös mm. kosteushälytystoiminto, materiaalin esivalinta, minimiarvo, maksimiarvo, pitotoiminto ja keskiarvo.

Käyttöjännite

pariston/akun tyyppi

4 x 1.5 (AA)


pariston/akun kesto

väh. 30 h

Yleiset tiedot

suojausluokka

IP54


minimi käyttölämpötila

0 °C


maksimi käyttölämpötila

50 °C

Liittyvät tuotteet

T610

Mikroaalto-kosteusmittari

Trotec T660 on monipuolinen ja laadukas kosteuskäsimittari kosteuden leviämisen seurantaan pinnoista aina 4 cm:n syvyyteen asti. Korvaa aiemman Trotec T650 -mallin.234,00€