Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Suuret kenttänäytöt


Tuote
Kuvaus

4- tai 6-numeroinen kenttänäyttö, numerokorkeus 100 mm.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

Kenttänäyttösarja FD200 on saatavissa 4- tai 6-numeroisena, numerokorkeus 200 mm, punainen LED-näyttö.

Hinta alk. (Alv 0%)

Tuote
Kuvaus

575F5 on seinäasenteinen iso kenttänäyttö, jossa näytetään kerralla viisi 57 mm korkeaa numeroa.

Hinta alk. (Alv 0%)


 

Nokeval on valmistanut suuria kenttänäyttöjä 80-luvulta asti. Nykyiset isot kenttänäyttömme on suunniteltu kestävään ja tiivistettyyn tummanharmaaseen metallikoteloon, jonka kansi on saranoitu ja avattavissa pikalukolla.

 

Isoja kenttänäyttöjä on saatavilla neljää eri kokoa:

  • 100mm korkeilla näyttöpalikoilla oleva 4 numeroinen
  • 100mm korkeilla näyttöpalikoilla oleva 6 numeroinen
  • 200mm korkeilla näyttöpalikoilla oleva 4 numeroinen
  • 200mm korkeilla näyttöpalikoilla oleva 6 numeroinen

Suuria näyttöjä hankittaessa valitaan ensin onko tarve 4 vai 6 numeron tarkkuudelle, ja sitten näyttöpalikan korkeus sen mukaan, miten kaukaa näyttöä on tarkoitus katsella. 200 mm näytöt näkyvät kauemmaksi, mutta vaativat samalla enemmän tilaa.

 

Suurten kenttänäyttöjen käyttöjännite-elektroniikkaa on saatavilla kahta mallia: 41...265 VAC/VDC ja 20...32 VDC/24 VAC (ei saatavissa 200mm malliin). Ensimmäisestä versiosta löytyy käytännössä kaikkiin maihin sopiva universaali käyttöjännite, jälkimmäisestä lisäksi ns. turvallinen jännite mm. tilanteisiin, joissa on tarve asentaa laite ilman vahvasähköasennusoikeuksia.

 

Isoihin kenttänäyttöihin saa 1-2 sisääntuloa, sekä 1-2 ulostuloa tai 2-4 relettä. Sisääntulona voi olla useat eri prosessitulot ja termoelementit. Mahdollista on saada sisääntulona pulssitulo, pulssilaskuri, sarjaliikenne, punnitustulo tai BCD. Suuret kenttänäytöt käyttävät samoja mittakortteja 2000-sarjan paneelimittarien kanssa. Edellä mainittuja mitta- ja relekortteja voi lisätä ja vaihtaa myös toisista samoja kortteja käyttävistä laitteista ilman uudelleen kalibrointia. Isot kenttänäyttömme ovat hyvin modulaarisia ja mittaustarkoitusta voidaan muuttaa kokonaan toisenlaiseksi vaihtamatta itse runkoa. Suuret kenttänäyttömme ovat sisäkäytössä ja kosteudeltaan hillityissä sääolosuhteissa erittäin pitkäikäisiä.

 

Isoihin kenttänäyttöihin on saatavana metallinen, kotelon väriin maalattu suojalippa, joka helpottaa näytön lukemista kirkkaassa valaistuksessa. Lippa suojaa isoa kenttänäyttöä myös ylhäältä sekä sivulta päin tulevilta nesteroiskeilta ja muilta osumilta. Suojalippa toimitetaan kolmena eri osana, jotka on helppo kasata näytön ympärille.

 

Kenttänäyttöjen tuotekehitykseen on panostettu runsaasti. Pitkä käyttökokemus on opettanut tekemään isoista kenttänäytöistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Monessa tapauksessa sama suuri kenttänäyttö on ollut asiakkaidemme käytössä vuosikymmeniä. Tukiorganisaatio laitteen ympärillä on toimiva ja iäkkäänkään tuotteen tukea ei poisteta hätäisesti, vaan tarjoamme myös niille kilpailukykyiset huolto-, varaosa-, kalibrointi- ja vaihtotarjouspalvelut. Tavallisesti isot kenttänäyttömme eivät tarvitse uudelleen kalibrointeja, vaan ne säilyvät riittävän tarkkana pitkänkin käytön jälkeen. Useille uusille laitteille saa kalibrointitodistuksen ilmaiseksi sivultamme.

 

Tuotantohenkilökunnalla on maksullisten huoltopalveluiden lisäksi myös hyvä kyky tarvittaessa tarkastaa ja samalla uudelleen kalibroida kenttänäytön elektroniikka asiakkaan tilauksen mukaan. Isoissa kenttänäytöissämme on kahden vuoden takuu.

 

Mikäli etsit pienemmän kokoluokan näyttöä, tarkasta paneelimittarit -tuoteryhmämme. Mikäli etsit korvaajaa joillekin tuotannosta poistuneista isoista näytöistämme: 57D, 575D, 1000D, 1100D, 1800D, 1000F, 1100F tai 1800F neuvoo myyntimme mielellään parhaan korvaajan kullekin mallille. 

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta?

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja!
Ota yhteyttä ›