Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Yritys

Lämpötilan asiantuntija - ja paljon muuta

 

Nokeval on kotimainen, vuonna 1980 perustettu perheyritys. Erikoisosaamistamme ovat lämpötilamittaukset. Nokeval tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita lämpötilan, kosteuden ja ympäristösuureiden mittauksiin, sulan metallin lämpötilamittauksista aina pintahygieniamittauksiin saakka. Tuoteryhmiin lukeutuvat langattomat lähettimet ja mittausjärjestelmät, langalliset lämpötilalähettimet, paneelimittarit, kenttänäytöt, infrapunakamerat ja -lämpötilalähettimet, signaalimuuntimet, galvaaniset erottimet ja lämpötila-anturit.


Suomalaista osaamista

 

Nokeval panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen voidakseen jatkuvasti tarjota uusia kilpailukykyisiä tuotteita ja ratkaisuja. Hyvinä esimerkkeinä toimivat OVA-palvelu, joustava ja monikäyttöinen internet-pohjainen tiedonkeruu- ja raportointipalvelu, joka hyödyntää koeteltua langatonta tekniikkaamme, sekä uusi PM20-paneelimittari - maailman joustavin paneelimittarisarja.

Maailmanlaajuiset toimitukset

 

Asiakaskuntamme on hyvin laaja, prosessiteollisuudesta elintarviketeollisuuteen. Vientiä on ympäri maailman ja vientiedustajia suurimmassa osassa Europan maita sekä muun muassa Koreassa ja Perussa.