Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
In English Suomeksi

Yritys

Lämpötilan asiantuntija - ja paljon muuta

 

Nokeval on kotimainen, vuonna 1980 perustettu perheyritys. Erikoisosaamistamme ovat lämpötilamittaukset. Nokeval tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita lämpötilan, kosteuden ja ympäristösuureiden mittauksiin, sulan metallin lämpötilamittauksista aina pintahygieniamittauksiin saakka. Tuoteryhmiin lukeutuvat langattomat lähettimet ja mittausjärjestelmät, langalliset lämpötilalähettimet, paneelimittarit, kenttänäytöt, infrapunakamerat ja -lämpötilalähettimet, signaalimuuntimet, galvaaniset erottimet ja lämpötila-anturit.


Suomalaista osaamista

 

Nokeval panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen voidakseen jatkuvasti tarjota uusia kilpailukykyisiä tuotteita ja ratkaisuja. Hyvinä esimerkkeinä toimivat OVA-palvelu, joustava ja monikäyttöinen internet-pohjainen tiedonkeruu- ja raportointipalvelu, joka hyödyntää koeteltua langatonta tekniikkaamme, sekä uusi PM20-paneelimittari - maailman joustavin paneelimittarisarja.

Yrityksen sertifikaatti

ISO 9001:2015 SERTIFIOINTI

ISO 9001 on kansainvälinen standardi, jonka avulla arvioidaan toiminnan laatua systemaattisesti ja jatkuvasti. ISO 9001-sertifiointi on teollisuudessa ja palvelualoilla eniten käytetty toimintamalli yrityksen prosessien parantamiseen ja ohjaamiseen. Sertifikaatti kertoo yrityksen toiminnan vastuullisuudesta työntekijöitä, asiakkaita, kumppaneita ja tuotekehitystä kohtaan.

Menestyvien yritysten toiminnan perustana on laatu niin toimintatavoissa, asiakaspalvelussa kuin tuotteissakin. ISO 9001-sertifioinnin kautta Nokeval Oy on laatupolitiikassaan sitoutunut seuraamaan yleisiä tavoitteita, joiden perusteella toimintaamme arvioidaan jatkuvasti. Laadun tarkkailun systemaattisuudella haluamme Nokevalilla varmistaa, että toimintamme vastaa kansainvälisesti hyväksyttyjen laadunhallinnan periaatteita.

 

ISO 9001 -laatujärjestelmän mukainen sertifikaatti on virallinen ulkopuolisen tahon todistus yhtiön laatujärjestelmän toimivuudesta ja käypä todistus kaikkialla maailmassa.  ISO 9001 -sertifikaatti on luotettava todistus, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.